top of page

MEDARBEJDER 2024

Vi har hvert år brug for mere end 150 frivillige. Vil DU være en del af Mama's teamet i 2022? Så kan du være med til at sikre et overskud til velgørende formål.

​Det du skal vide som medarbejder i Mamas Corner

Alle i Mamas Corner arbejder frivilligt. Alle. Det betyder også, at vi har nogle spilleregler som vi er nødt til at overholde, for at så mange mennesker kan få en god oplevelse – og ikke mindst at vi kan servere noget god mad!

 

Hvad kan man lave som medarbejder i Mama's Corner?

  • Alt i køkkenet! Bage, stege, samle, snitte, hakke, vaske…

  • Supersælger, sikre salget ved kassen

  • Runner, sikre at gæsterne får deres mad

  • Miljøansvarlig, sikre at der er rent ude ved vores borde

  • Være teamleder (erfaring kræves)

Det helt overordnede
Som medarbejder har du ansvar for at møde på dine vagter i Mamas Corner til tiden. Du har også ansvar for at give den en skalle under din vagt og være med til at sikre, at der er en god stemning på holdet. Teamlederne har det overordnede ansvar for bodens produktion, og deres anvisninger skal du derfor rette dig efter. Det skal den være for at vi har det bedste salg, så vi kan sende et seriøst beløb af sted til velgørenhed.

Hvornår er jeg blevet medarbejder?
Du er blevet medarbejder når du har booket en vagt og betalt gebyr. Information om bookning af vagter samt betaling modtager du på mail. For dit tilmeldingsgebyr får du (ud over en plads hos Mamas Corner) et klippekort til Mamas helt egen bar. Du kan desværre ikke få gebyret tilbage, hvis du springer fra. Du har fem dage fra reservation af vagt til at få betalt, ellers sletter vi dig fra vagtskemaet igen.

 

Medarbejdercamp
Man kan igennem Roskilde Festival tilmelde sig kvit og frit.

Obligatorisk møde
Der er medarbejdermøde i København nogle dage før festivalen starter. På mødet vil du få information om hvad der skal ske på vagterne og få udleveret armbånd. Nærmere information om dette møde kommer på et senere tidspunkt.

Er du forhindret i at møde er det dit eget ansvar at få fat i armbåndet inden festival start. Du kan evt. sende en ven til mødet med en fuldmagt – vær opmærksom på at det er dig der hæfter for armbåndet hvis det bliver væk!

På festivalen
Husk at du selv er ansvarlig for, at du og alle andre i Mamas Corner får en god oplevelse under festivalen. Det betyder blandt andet, at det er vigtigt at møde til tiden – da andre så ikke skal udføre dit job også! Herunder kan du finde svar på et par af de mest almindelige spørgsmål omkring det emne.

 

Er du forsinket på din vagt?
Så skal du dælrendeme skynde dig ned i boden og sige undskyld til hele holdet! Og aftal med Teamlederen hvad du kan gøre for at rette op på den uheldige situation.

 

Er du blevet syg?
Så skal du ringe og sygemelde dig så HURTIGT som muligt. Vi forventer, at du kontakter os mindst 1 time før vagten. Husk at hvis du ikke dukker op på en vagt, er vi nødt til at finde en ny medarbejder, der skal have et armbånd, som vi skal betale for – og den regning sender vi til dig. Tjek medarbejder kontrakten! Er du så syg at du er nødt til at tage hjem fra festivalen skal du ringe til vagttelefonen og aflevere dit armbånd i Mamas Corner – evt. få en af dine gode venner til det. Det er dit ansvar!

Skal jeg komme renskuret og med vandkæmmet hår?
Nej, men du skal møde i en stand hvor du kan arbejde med tilberedning af fødevarer, servering af mad og oprydning/opvask af diverse ting. Du får udleveret t-shirt og evt. forklæde ved vagtstart og alle vasker naturligvis hænder inden fødevarekontakt!

Du skal altid følge Teamlederens eller den køkkenansvarliges anvisninger i forhold til hygiejne – et område vi tager meget seriøst! Det betyder også, at hvis anvisningerne ikke følges, er vi nødsaget til sende personen hjem (dvs. klippe armbåndet) og få en anden medarbejder ind. Det sker dog heldigvis yderst sjældent…

Velkommen i Mamas Corner – vi glæder os til at se dig.

bottom of page